ACT | Om ACT
Ger unga möjlighet att själva skapa och driva projekt och aktiviteter, med stöd av vuxna
Unga gör,Vuxna möjliggör,Prova aktiviteter,Engagera dig,Förverkliga dina kreativa idéer,Upptäck och utveckla dina talanger med andra
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Om ACT/

Unga skapar aktiviteter inom idrott och kultur. ACT/ ger unga ökade möjligheter att prova på vad de tycker är roligt och engagerande, ge möjlighet till kreativitet och gemenskap, få erfarenheter av att ta ansvar och leda projekt.

Vi skapar samarbeten med befintliga föreningar och underlättar för unga att engagera sig i deras ordinarie verksamheter. ACT/ skapar samarbeten med företag, kommuner, myndigheter och andra aktörer.

ACT/s främjar möten mellan generationer, geografiska områden, ungdomar och yrkesaktiva.

ACT/  drivs som ideell förening med stöd av Creador AB, som tecknar avtal med företag, arvoderar projektledare, utvecklar metodik och utvärderar. Den ideella föreningen ger möjlighet till lokalt engagemang, ger unga föreningserfarenhet, söka lokala bidrag, möjlighet att boka lokaler etc.

Creador AB

Vi gör något konkret åt sociala utmaningar i samhället.

Vi skapar och driver långsiktiga program, som har tydlig effekt.

Tillsammans med företag, kommuner, skolor, universitet och andra samhällsaktörer utvecklar vi möjligheter för medarbetare, elever, studenter och andra medmänniskor att bidra till den förändring de vill se.

KUNDER

Våra viktigaste kunder är företag som inser att socialt ansvarstagande ger mer engagerade medarbetare, ett bättre samhälle och mer hållbara affärer. Vi erbjuder färdiga program och skräddarsydda tjänster

Socialt ansvarstagande0%
Ungdomar som vill påverka sin framtid0%
Engagemang0%
Samarbeten0%

BOLAGSFORM OCH ÄGANDE

Aktiebolag är en organisationsform som passar oss bra. Det ger frihet och möjligheter att prova och utveckla nya former för samarbete och skapa långsiktigt hållbara program.

Creador AB äJonasgs av Jonas Bygdeson. Företaget är ett så kallat socialt företag och Jonas Bygdeson brukar kallas för samhällsentreprenör.

Företaget drivs utan vinstintresse, enligt internationella principer för socialt företagande. Vi ska betala en marknadsmässig ersättning till anställda/konsulter/partners som arbetar med att utveckla och driva våra program.